BEGYNNE Å TRENE


Nybegynner

Vårt største nybegynner inntak kjøres hvert år i september, men vi tar også inn nybegynnere fortløpende i hele året. Klubben tilbyr to gratis prøvetime for alle. Du behøver ikke noe spesielt utstyr, bare lett treningstøy. Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Vi har også et lite digitalt treningstilbud til klubbens aktive medlemmer,


Vi skaper mestring - enten målet er selvutvikling, selvforsvar eller konkurranse!

Velkommen i klubben!


Innmelding i klubben

Send en e-post til vår medlemssystem ansvarlig Liesbeth til moldekarate@gmail.com og si du ønsker en innmeldingslink. Om du får problemer med å melde deg inn via denne linken ta kontakt videre med Liesbeth.


Treningsavgift

KarateKids og Teens 6 - 14 år: 950,- i halvåret.

KarateKids foreldre som kun trener sammen med Kids: 300,- i året.

KarateKa 14 år+: 1050,- i halvåret.

Kombinert medlemskap karate og bedriftsgym 14 år +: 1650,- i halvåret ink. nøkkelkort.


Det gis 20% rabatt på laveste treningsavgift for familiemedlem nummer 2, 3 etc


Medlemskontingent

KarateKids, Teens, Ka og kombinasjons medlemskap: 300,- i året.


Medlemskontingent inkluderer forsikring og medlemsskap hos Norges Kampsportforbund (NKF), Norsk karateforbund og Norges idrettsforbund og administrasjonskostnader for klubben. Betalt medlemskontingent innebærer at medlemmer kan delta på kurs og konkurranser avholdt i regi av NKF og NIF

Karatedrakt, klubbklær og annet utstyr

Klubben bestiller inn karatedrakt og annet utstyr til deg. Du får disse varene til nettbutikkpris, men du unngår da fraktgebyret. Klubben tar imot og selger også ut brukt utstyr til en billig pris.


Våre flotte klubbklær bestiller du selv på nettsiden: https://proffsport.no/ 


Forsikring

Registrerte klubbmedlemmer under 13 år er forsikret gjennom Norges Idrettsforbund.

Registrerte klubbmedlemmer 13-75 år er forsikret gjennom Norges Kampsportforbunds (NKF).


Medlemsskap i NKF

Norges kampsportforbund er det offisielle og samlende organet for noen kampsporter i Norge, og som medlem har du flere medlemsfordeler, blant annet medlemsverktøy med; personlig profil med innlogging, slik at hvert medlem selv kan oppdatere egen kontaktinfo, verve venner og familie, sjekke saldo, gradering, handle på webshop og ajourføre medlemsforsikring.


Utmelding

Dersom du ønsker å melde deg ut av klubben må dette gjøres skriftlig til klubbens e-post.


Hva er Karate

Karate er en utviklende kampart som ble utviklet påOkinawa, Japan sterkt inspirert fra andre kamparterfra sør Kina og områder rundt omkring der. Gjennom karatetrening utvikles du som individ og nøkkelord innenfor denne sporten er respekt og fellesskap. Karate gjør deg sterk, smidig, rask og du oppøver koordinasjon, kroppskontroll, reaksjonsevne og mentalt fokus.


Mange opplever karate som mere enn bare fysisk trening, de har utstrakt nytte av karate i hverdagen gjennom dens filosofi, Budo. For mange innebærer karate også økt selvtillit, bedre kroppskontroll og et verktøy til indre ro. Jenter/gutter og kvinner/menn trener sammen og ingen skal være redd for at dem ikke klarer denne sporten. Du kan trene karate av ulike grunner som å ha det gøy, for motionens skyld, for å gradere eller for å konkurrere innen kumite(fighting) eller kata(form). Karate kan du trene hele livet fordi det tilpasses alder og din fysiske forutsetning. Konkurranseformenvår er en ikke kontaktsport for barn og semikontakt for voksne og heter WKF - karate.